An Evening with Carl & Charlotte

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

An Evening with Carl and Charlotte

Carl Hester en Charlotte Dujardin nemen plaats op het podium bij Jenny Rudall. De supersterren zitten in een uitverkochte zaal en vertellen openhartig over de winnende samenwerking.

An Evening with Carl and Charlotte

At home with Carl Hester

In deze serie wordt een een exclusieve blik gegeven in het leven van Engels meest succesvolle dressuur ruiter; Carl Hester. We maken kennis met Carl Hester, zijn team en zijn(huis)dieren.

Aflevering 1: Carl’s World

In de eerste aflevering van deze serie nemen een kijkje bij Carl thuis. We ontmoeten zijn paarden en het team wat Carl helpt met het verzorgen, trainen en rijden. Carl vertelt over zijn jeugd in Sark.

Aflevering 2: Hester’s Horses

Carl Hester is een gerenommeerde dressuur trainer. Hij koopt zijn paarden op jonge leeftijd en behandelt ieder paard als individu tot op het hoogste niveau. We volgen Carl tijdens zijn trainingen en komen zo achter zijn trainingsmethoden.

Aflevering 3: Team Hester

We ontmoeten de grooms en ruiters bij Carl thuis. Van de 17-jarige Olivia, naar de Olympisch kampioen Charlotte Dujardin. Carl steekt net zo veel tijd in het trainen van zijn pupillen dan in het rijden van zijn eigen paarden.

Aflevering 4: Yard Life

Bij Carl thuis is een er team met specialisten om een zo goed mogelijke prestatie is genereren. Van paardentandarts naar fysiotherapeut, voedingsdeskundige, zadelmaker en hoefsmid.

Aflevering 5: Show Time

In de laatste aflevering van At Home with Carl Hester volgen we Carl en zijn team bij de voorbereidingen voor de Wereldruiterspelen. Een unieke blik achter de schermen bij een topruiter.

At home with Carl Hester

Carl and Charlotte: Going Dutch

Carl Hester heeft samen met zijn pupil Charlotte Dujardin, de Engelse dressuursport naar een hoog niveau gebracht. Dit willen zij nog zo lang mogelijk doorzetten. Acht jaar geleden zag Carl iets bijzonders in een Nederlands gefokt paard, genaamd Valegro. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe opvolger. Carl weet precies waar hij moet zoeken: Nederland!

Carl and Charlotte: Going Dutch

Carl-en-Char-kopie400x264

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carl en CharlotteCarl en Charlotte

Verwante Verhalen