Black Beauty

Aflevering 1: The Fugitive. de 13-jarige Isabella Barret is vastbesloten om te ontsnappen uit het weeshuis. Ze vaarde weg met de boot Astoria, maar als snel kwam ze erachter dat er iets mis was met de lading aan boord.

Aflevering 2: Recovery. Isabella wordt wakker op een boerderij van Dr. Austin’s. Ze weet niet meer hoe ze daar gekomen is en waar ze vandaan komt. Het enige wat ze weet is dat Black Beauty van haar is.
Aflevering 3: Gymkhana. Ted oefent voor de locale Gymkhana, waar hij vastbesloten is om de Vlag en de Barrel Race te winnen. Hij is geschokt als Bella de wedstrijd begint met Black Beauty.

Aflevering 4:
 The Runaway. Bella en Black Beauty lopen weg van huis. Maar Bella realiseert zich al snel dat ze wordt vermist. Met een naderende storm moeten ze op zoek naar onderdak.

Aflevering 5:
 Horse Thief. Bij een bezoek aan een paardenhandelaar komt Ted erachter dat het zwarte kampioenspaard is gestolen. Ted heeft nu een kans gevonden om zich te ontdoen van Bella voor altijd.

Aflevering 6: Accident. Frank heeft een verhaal geschreven in de plaatselijke krant over Bella. Hieruit blijkt dat zij de enige overlevende was van de Astoria schipbreuk. Woedend verlaat Dr. Austin Bella, Ted en Connie alleen op de boerderij.

Aflevering 7: Daylight Robbery. Bella overtuigt Dr. Austin om haar op Willstown Grammar School voor de toelatingsproeven samen met Ted.

Aflevering 8: The Search. Dr. Austin leest Bella de brief voor die eist dat ze terug gaat naar het weeshuis. Ondertussen is Frank’s obsessie met de Astoria uitgelopen tot het nog langer wegblijven van huis.

Aflevering 9: Hunted. Door een ontdekking wordt het verhaal van Bella steeds duidelijker. Hierdoor komt er wel een figuur terug in haar leven

Aflevering 10: Impostor. De kersverse rechercheurs regelen een eerste ontmoeting met Frank, maar die is verdewenen.

Aflevering 11: The Detectives. Bella’s geheugen komt steeds een beetje meer terug – althans, ze herinnert zich de heer Cigar op de Astoria. Maar misschien is hij niet wie hij beweert te zijn? De bende is vastbesloten om dat uit te zoeken.

Aflevering 12: Trespasser. Frank luistert een gesprek tussen twee zeilers. Bella is ervan overtuigd dat het oplossen van het mysterie de enige manier is om haar geheugen te herstellen. Ze gaat stiekem aan boord van de Barramundi.

Aflevering 13:  Haunted House. Bella begeleidt Mrs. Mac om te zorgen voor een zieke mevrouw Crutchfield voor de nacht.

Aflevering 14: The Race. Ondanks dat Bella strikte instructies heeft om zich te gedragen laat zij zich toch inschrijven voor een race. Maar dan zijn er dringende zaken: Black Beauty is ziek.

Aflevering 15: Gold Fever. Frank veroorzaakt per ongeluk een goudkoorts in Yarrandilly als hij een artikel over Astoria afdrukt. Ondertussen heeft Bella waterpokken en Black Beauty is vermist.

Aflevering 16: The Arrival. Bella, Connie en Ted vinden iets in het wild en nemen het mee naar huis om voor te zorgen. Tegerlijkertijd probeert Frank zich te ontdoen van de gestolen Barrumnundi

Aflevering 17: Bella Remembers. De aankomst van tante Caroline gooit roet in het eten. Caroline is vastbesloten om Bella’s geheugenverlies op te lossen. De dokter kan niks vertellen over zijn plannen om haar te adopteren.

Aflevering 18: The Fair. Terwijl Ted aan zijn experiment werkt is Bella verward over de beslissing die ze moet maken. Ze kan gaan leven met haar enige, echte familie, maar dan zou ze Black Beauty moeten achterlaten.

Aflevering 19: Eureka! Ted heeft de locatie waar het goud ligt gevonden, maar de gang heeft een zeewaardige boot nodig. Gelukkig weet Ted waar ze die kunnen vinden.

Aflevering 20: Bella’s Dilemma. Frank vertelt Bella over de plannen om haar te laten adopteren door de dokter. Maar dit maakt Bella alleen maar meer in de war.

Aflevering 21: Sweet Reward. Terwijl ze wachten op Walter om het doosje te openen, rijden Bella en Caroline naar de boerderij waar ze de gevonden hond afleveren.

Aflevering 22: The Petition. Bella heeft besloten niet terug te gaan naar Engeland. De dokter zal haar laten blijven, maar alleen als tante Caroline instemt.

Aflevering 23: Held to Ransom. De bende heeft nu vier goudklompjes, maar met de SGT Pickely is weg dus ze weten niet wat ze met hen moeten doen.

Aflevering 24: The Exchange. Naarmate de relatie tussen Caroline en de dokter begint op te bloeien is Bella vastbesloten door te gaan met de uitwisseling. Ze het goud voor het leven van Black Beauty verhandelen.

Aflevering 25: Captured. Hoewel de bende erin slaagt om Potch te vangen, worden zij geconfronteerd doordat ze het recht in eigen handen hebben genomen. Het ergste is de terugkeer van Mr. Cigar.

Aflevering 26: The Wedding. Bella en Caroline keren terug van een vakantie in voorbereiding voor de bruiloft. De vrienden van Bella behandelen haar anders. Ondertussen geeft Frank de laatste editie uit van de Bugle.