CSI5* Lausanne: Maikel van der Vleuten tweede

csi lausanne
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Op 16 september vond het CSI5* plaats in Lausanne, waar onder andere de Nederlandse springruiter Maikel van der Vleuten aan deelnam. Hij wist hier met Dana Blue (v. Mr Blue) een nette prestatie neer te zetten door de tweede plaats te bemachtigen in de 1.50m-rubriek. 

Ben Maher ging er met zijn Tipsy du Terral (v. Toulon) vandoor met de overwinning. Tweede werd de Zwitser Martin Fuchs met Chica B Z. (v. Canturano).

Highlights CSI5* Lausanne

Wil je de highlights van dit concours terugkijken? Kijk dan op woensdag 20 september om 21.00 uur naar H&C TV, of kijk live of terug met onze app H&C Play.

 

Verwante Verhalen

Nederland wint finale FEI Nations Cup Het Nederlandse team onder begeleiding van Rob Ehrens heeft op 30 september de finale van de FEI Nations Cup in Barcelona gewonnen.
Harrie Smolders tweede in GCT Rome Harrie Smolders wist tijdens de Global Champions Tour in Rome de tweede plaats te bemachtigen met zijn Don VHP Z. De Zweedse amazone Evelina Tovek ging ervandoor met goud. De 1-uur durende highlights show is op zaterdagavond 30 september om 21.00 uur...
Townend wint FEI Classics Burghley De startlijst van de 2017 Land Rover Burghley Horse Trials bestond uit 61 combinaties uit acht landen. Uiteindelijk waren de Britten onoverwinnelijk, want het ereschavot was enkel gevuld met ruiters afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, met Oliver T...
Van der Vleuten 6e in GP Spruce Meadows Op zondag 10 september vond de Rolex Grand Slam plaats in Spruce Meadows. De Nederlandse springruiter Maikel van der Vleuten nam deel aan deze prestigieuze wedstrijd, en dat deed hij zeker niet onverdienstelijk!