Drive Thru Australia

Volg de Australische chef-kok, Ben O’Donoghue tijdens zijn reis vol heerlijke gerechten en avonturen met zijn opmaat gemaakte 4×4 wagen, uitgerust met geweldige barbecue. Ben is van plan ons mee te nemen naar fantastische bestemmingen van het land om te genieten van de mooiste gastronomische plaatsen waar hij bij de lokale cultuur de grenzen verlegt met zijn innovatieve voedsel creaties.

Aflevering 1 : Mooloolaba. Leer hoe je Lam Koftas en de Mooloolaba Zeevruchten Jambalaya maakt in Mooloolaba, de thuisplek van de Mooloolaba Traithlon en een van Australië’s meest bewogen stad.

Aflevering 2: Coloundra en Noosa. Ben bezoekt de stranden van Coloundra, en onthult zijn recept voor Whole Fish Thai Style. Later in Noosa, laat hij zien hoe je je eigen homemade crumpets kan maken.

Aflevering 3: Blackall Range. Hoog in de bergen van de Blackall Range, laat Ben ons zien hoe je de perfecte Buffalo Feta en Lam Pizza maakt. Later, gooit hij Thai-style kip op de bbq.

Aflevering 4: Geelong en de Great Ocean Road. Ben begint aan zijn reis lang de Great Ocean Road bij Geelong, waar hij Laksa en Panzanella klaarmaakt.

Aflevering 5: Grampians. While exploring the Grampians National Park, Ben serves up some Salmon in Warm Olive Sauce.

Aflevering 6: Shepparton. In de levendige stad Shepparton, maakt Ben gepocheerde asperges – en onthult hij het geheim van een perfecte White Chocolate Cheesecake.

Aflevering 7: ACT. In de Australian Central Territory, serveert Ben Rustic Bean Soup – en voor dessert, Plum and Apple Crumble.

Aflevering 8: Canberra. Terwijl Ben de geschiedenis van Australië ontdekt laat hij ons zien hoe je een Caesar Salad met gerookte eendenborst en Mushroom Ravioli maakt.

Aflevering 9: Phillip Island. Terwijl Ben de geschiedenis van de wereldbekende pinguïn parade ontdekt serveert hij Mexican Hotdogs, gevolgd door Trout in the Bag op.

Aflevering 10: Gippsland. In deze hemel voor natuurliefhebbers maakt Ben Black Pepper Prawns. Nadat hij het mooie buitengebied heeft bezocht maakt hij heerlijke Kalkoen Satay.

Aflevering 11: Southern Highlands. In dit populaire toeristische oord leert Ben ons hoe je een Gnocchi Romana en Vegetarische Spring Rolls maakt.

Aflevering 12: Limestone Coast. In de omgeving van Australie’s meest volkanrijke omgeving, maakt Ben een heerlijke Coffee Queen Pudding – samen met zijn geroosterde Fillet van Beef met Yorkshire Pudding.

Aflevering 13: Kangaroo Island. Terwijl Ben Kangaroo Island bezoekt, maakt hij de perfecte South Rock Lamb Shish met Eggplant Salad. Later, maakt hij honing Panna Cotta met Figs.

Bekijk hier de promo van Drive Thru Australia

DTA 4