Harrie Smolders tweede in GCT Rome

gct rome
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Harrie Smolders wist tijdens de Global Champions Tour in Rome afgelopen weekend de tweede plaats bemachtigd met zijn Don VHP Z. De Zweedse amazone Evelina Tovek ging ervandoor met goud. De 1-uur durende highlights show is op zaterdagavond 30 september om 21.00 uur op H&C TV te zien, eveneens via internet met de app H&C Play.

Zinderende barrage

Maar drie van de in totaal 24 combinaties wisten zich foutloos door het basisparcours te manoeuvreren. Deze drie waren Harrie Smolders, Marcus Ehning en Evelina Tovek. Ehning ging als eerst van start en zette een bizar snelle tijd neer, dat hij moest bekopen met een balk. Als tweede was het de beurt aan de Nederlander. Hij ging voor safe en zette een nette foutloze proef neer. De Zweedse amazone wist toen wat haar te doen stond en zette alles op alles. Dit resulteerde in een snelle foutloze rit en de eerste plaats, waarmee ze maar liefst 99.000 in ontvangst mocht nemen!

De highlights zien?

De hoogtepunten van deze spannende Grand Prix zijn op zaterdagavond 30 september om 21.00 uur te zien op Horse & Country TV. Kun je deze zender niet ontvangen of kijk je liever op mobiel of tablet? Download dan nu snel zonder aanmeldingskosten de app H&C Play!

Verwante Verhalen

Nederland wint finale FEI Nations Cup Het Nederlandse team onder begeleiding van Rob Ehrens heeft op 30 september de finale van de FEI Nations Cup in Barcelona gewonnen.
Townend wint FEI Classics Burghley De startlijst van de 2017 Land Rover Burghley Horse Trials bestond uit 61 combinaties uit acht landen. Uiteindelijk waren de Britten onoverwinnelijk, want het ereschavot was enkel gevuld met ruiters afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, met Oliver T...
Van der Vleuten 6e in GP Spruce Meadows Op zondag 10 september vond de Rolex Grand Slam plaats in Spruce Meadows. De Nederlandse springruiter Maikel van der Vleuten nam deel aan deze prestigieuze wedstrijd, en dat deed hij zeker niet onverdienstelijk!