H&C TV op WK IJslanders

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Deze hele week (7-13 augustus) staat het Brabantse dorp Oirschot op z’n kop, want het WK IJslanders vindt er plaats! Liefhebbers van Ijslanders uit de hele wereld hebben zich verzamelt op de gezellige camping. Naast de fantastische finales, keuringen en nog veel meer zijn er ook veel stands aanwezig op het gezellige evenement. Uiteraard is Horse & Country aanwezig om de paardenliefhebbers informatie te bieden over de paardenzender én met Passe Partout zijn we ook aanwezig om een nieuwe aflevering te schieten!

Het WK IJslanders is een heus walhalla voor Ijslanders-fans! De meest prachtige Ijslanders zie je waar je maar kijkt. En weet je wel hoe hárd die paarden gaan? Niet te geloven! Kortom: dit evenement is er een om in de agenda te schrijven.

Passe Partout
De aflevering van Passe Partout: WK IJslanders is vanaf september te zien op je lievelingstelevisiezender. In deze aflevering krijg je een kijkje achter de schermen, laten wij jou de hoogtepunten van het event zien en zie je interviews met dé ruiters uit de Ijslanders scene.

Kom je langs?
P.S. als je gaat, vergeet je dan niet een bezoekje te brengen aan de stand van Horse & Country TV? Wij zijn de vinden onder de tribune van de Breeders Arena. Tot snel!

Kaarten koop je hier.

Klik hier voor het programma!

Verwante Verhalen

Nederland wint finale FEI Nations Cup Het Nederlandse team onder begeleiding van Rob Ehrens heeft op 30 september de finale van de FEI Nations Cup in Barcelona gewonnen.
Harrie Smolders tweede in GCT Rome Harrie Smolders wist tijdens de Global Champions Tour in Rome de tweede plaats te bemachtigen met zijn Don VHP Z. De Zweedse amazone Evelina Tovek ging ervandoor met goud. De 1-uur durende highlights show is op zaterdagavond 30 september om 21.00 uur...
Townend wint FEI Classics Burghley De startlijst van de 2017 Land Rover Burghley Horse Trials bestond uit 61 combinaties uit acht landen. Uiteindelijk waren de Britten onoverwinnelijk, want het ereschavot was enkel gevuld met ruiters afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, met Oliver T...