H&C TV slaat handen ineen met Hoefslag Academy / Media Primair

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Op 20 mei vindt de tweede editie van de Hoefslag Masterclass plaats op het terrein van de Rotterdamsche Manège / CHIO Rotterdam. Deze gezellige en educatieve dag leert paardenliefhebbers nóg meer over hun bevriende viervoeters. Dit jaar is het thema: “Leer je paard beter begrijpen”. En wie wil dat nou niet? De Hoefslag Masterclass sluit perfect aan bij Horse & Country TV en daarom wordt er een nieuwe instructiereeks gewijd aan deze leerzame dag.

Het is niet de eerste keer dat Horse & Country TV en Media Primair (initiatiefnemer van de Hoefslag Masterclass) een samenwerking aangaan. Eerder al werd de instructiereeks Hoefslag Academy al uitgezonden op de paardenzender waarin amazone Dinja van Liere en ruiter Laurens van Lieren je alles leerden over dressuur. Ditmaal worden er vier afleveringen gewijd aan het thema “Je paard beter leren begrijpen”.

Hoefslag Masterclass is een jaarlijks terugkerende Masterclass met een thema dat voor veel ruiters herkenbaar en aansprekend is. Tijdens deze Masterclass staat topkwaliteit in hippische educatie hoog in het vaandel. In deze tweede editie worden alle thema’s behandelt die de oorzaak kunnen zijn van eventuele communicatieproblemen tussen jou en je vierbenige wederhelft. Van de Hoefslag Masterclass zullen vier clinics worden uitgezonden op de enige paardenzender van Nederland. In deze reeks uitzendingen zullen verschillende professionals aan bod komen met ieder een ander thema. Deze thema’s worden binnenkort bekend gemaakt, dus stay up to date!

Heb jij wel eens een moment dat jij en je paard elkaar totaal niet begrijpen? Dan is deze Hoefslag Masterclass met als thema ‘Leer je paard beter begrijpen’ echt wat voor jou!

Koop hier je tickets.Verwante Verhalen

Alles wat je moet weten over het nieuwe Badminton Cross Country parcou... Horse & Country was uitgenodigd het gloednieuwe cross country parcours voor de 2017 Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials te bekijken, ontworpen door Eric Winter. Terug naar de basis Het thema van het parcours van dit jaar is terug naa...
Livestream Grand Prix Antwerpen Hier is op zaterdag 22 april van 21:15 tot 23:00 uur de livestream te zien van de Grand Prix Antwerpen. Lees hier meer over deze competitie. De livestream:
Livestream JumpingClash Challenge Hier is op vrijdag 21 april van 20:00 uur tot 22:20 uur de livestream van de JumpingClash Challenge te zien. Op zaterdag 22 april van 21:15 uur tot 23:00 uur is de Grand Prix Antwerp live te volgen via onze website! Klik hier voor de livestream. ...
JumpingClash Challenge & GP Antwerpen LIVE op H&C TV! We hebben een spannend weekend vol met springsport voor de boeg op Horse & Country TV! Zo hebben we een livestream met live commentaar van een sensationele nieuwe competitie, de JumpingClash Challenge, én een 5* Grand Prix tijdens Jumping Antwerp...