Memorabele editie Indoor Brabant: H&C TV was erbij!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Afgelopen weekend was Horse & Country TV aanwezig op het fenomenale evenement Indoor Brabant. De besten ter wereld namen deel aan dit grootse concours, wat dit jaar haar 50-jarig jubileum vierde. O.a. de ruiters Isabell Werth, Hans Peter Minderhoud, Edward Gal, Jeroen Dubbeldam en Wout-Jan van der Schans waren present. Daarnaast vond ook het afscheid van Parzival plaats, waarbij enkelen een traantje lieten. Bij de stand van H&C TV was het lekker druk; veel geïnteresseerden kwamen bij ons een praatje maken. Dank hiervoor!

’s-Hertogenbosch was van 9 tot en met 12 maart het toneel van prachtige paardensport. Het was zeker een memorabele edities met veel highlights. Onder andere vond het afscheid van het geweldige Nederlandse dressuurpaard Parzival plaats, wat een emotioneel moment was. Daarnaast vonden er spannende battles plaats tussen wereldruiters bij zowel de dressuur, eventing en het springen. Leopold van Asten ging er met de overwinning vandoor tijdens de Rolex Grand Prix springen en Isabell Werth was oppermachtig tijdens de FEI World Cup Dressage.

Dank voor jullie bezoek!
Horse & Country was met een stand vertegenwoordigt tijdens Indoor Brabant. Veel paardenliefhebbers hebben een bezoekje gebracht bij de stand van H&C, wat voor een gezellig sfeertje zorgde. Tijdens het evenement heeft H&C haar mouwen opgestroopt om weer een mooie nieuwe Passe Partout voor jullie in elkaar te zetten.

Adelinde Cornelissen, de stalmeester en Piet Raijmakers senior aan het woord
Daisy, de presentatrice van Passe Partout, heeft o.a. Adeline Cornelissen, de moeder en haar vriend Aris van Manen én de hoefsmid Rob Renirie van Parzival geïnterviewd om jullie alles te kunnen vertellen over het geweldige dressuurpaard die vanaf nu zijn verdere leven als gepensioneerde mag doorbrengen. Om het 50-jarig jubileum goed in beeld te brengen is Daisy met Piet Raijmakers senior door de foto hal gewandeld waarbij zij mooie herinneringen hebben opgehaald. Stalmeester Jan Vermulst, die vanaf de eerste editie al bij het evenement is betrokken, heeft alles verteld over zijn absolute highlights uit alle edities. Ook is de eerste winnaar van het jachtparcours het hemd van het lijf gevraagd! Zo kunnen wij de liefhebbers die niet in de gelegenheid waren het evenement bij te wonen toch de highlights laten zien.

De aflevering van Passe Partout: Indoor Brabant wordt op maandag 3 april om 20:30 uur uitgezonden.

Verwante Verhalen

Alles wat je moet weten over het nieuwe Badminton Cross Country parcou... Horse & Country was uitgenodigd het gloednieuwe cross country parcours voor de 2017 Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials te bekijken, ontworpen door Eric Winter. Terug naar de basis Het thema van het parcours van dit jaar is terug naa...
Livestream Grand Prix Antwerpen Hier is op zaterdag 22 april van 21:15 tot 23:00 uur de livestream te zien van de Grand Prix Antwerpen. Lees hier meer over deze competitie. De livestream:
Livestream JumpingClash Challenge Hier is op vrijdag 21 april van 20:00 uur tot 22:20 uur de livestream van de JumpingClash Challenge te zien. Op zaterdag 22 april van 21:15 uur tot 23:00 uur is de Grand Prix Antwerp live te volgen via onze website! Klik hier voor de livestream. ...
JumpingClash Challenge & GP Antwerpen LIVE op H&C TV! We hebben een spannend weekend vol met springsport voor de boeg op Horse & Country TV! Zo hebben we een livestream met live commentaar van een sensationele nieuwe competitie, de JumpingClash Challenge, én een 5* Grand Prix tijdens Jumping Antwerp...