Memorabele editie Indoor Brabant: H&C TV was erbij!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Afgelopen weekend was Horse & Country TV aanwezig op het fenomenale evenement Indoor Brabant. De besten ter wereld namen deel aan dit grootse concours, wat dit jaar haar 50-jarig jubileum vierde. O.a. de ruiters Isabell Werth, Hans Peter Minderhoud, Edward Gal, Jeroen Dubbeldam en Wout-Jan van der Schans waren present. Daarnaast vond ook het afscheid van Parzival plaats, waarbij enkelen een traantje lieten. Bij de stand van H&C TV was het lekker druk; veel geïnteresseerden kwamen bij ons een praatje maken. Dank hiervoor!

’s-Hertogenbosch was van 9 tot en met 12 maart het toneel van prachtige paardensport. Het was zeker een memorabele edities met veel highlights. Onder andere vond het afscheid van het geweldige Nederlandse dressuurpaard Parzival plaats, wat een emotioneel moment was. Daarnaast vonden er spannende battles plaats tussen wereldruiters bij zowel de dressuur, eventing en het springen. Leopold van Asten ging er met de overwinning vandoor tijdens de Rolex Grand Prix springen en Isabell Werth was oppermachtig tijdens de FEI World Cup Dressage.

Dank voor jullie bezoek!
Horse & Country was met een stand vertegenwoordigt tijdens Indoor Brabant. Veel paardenliefhebbers hebben een bezoekje gebracht bij de stand van H&C, wat voor een gezellig sfeertje zorgde. Tijdens het evenement heeft H&C haar mouwen opgestroopt om weer een mooie nieuwe Passe Partout voor jullie in elkaar te zetten.

Adelinde Cornelissen, de stalmeester en Piet Raijmakers senior aan het woord
Daisy, de presentatrice van Passe Partout, heeft o.a. Adeline Cornelissen, de moeder en haar vriend Aris van Manen én de hoefsmid Rob Renirie van Parzival geïnterviewd om jullie alles te kunnen vertellen over het geweldige dressuurpaard die vanaf nu zijn verdere leven als gepensioneerde mag doorbrengen. Om het 50-jarig jubileum goed in beeld te brengen is Daisy met Piet Raijmakers senior door de foto hal gewandeld waarbij zij mooie herinneringen hebben opgehaald. Stalmeester Jan Vermulst, die vanaf de eerste editie al bij het evenement is betrokken, heeft alles verteld over zijn absolute highlights uit alle edities. Ook is de eerste winnaar van het jachtparcours het hemd van het lijf gevraagd! Zo kunnen wij de liefhebbers die niet in de gelegenheid waren het evenement bij te wonen toch de highlights laten zien.

De aflevering van Passe Partout: Indoor Brabant wordt op maandag 3 april om 20:30 uur uitgezonden.

Verwante Verhalen

Nederland wint finale FEI Nations Cup Het Nederlandse team onder begeleiding van Rob Ehrens heeft op 30 september de finale van de FEI Nations Cup in Barcelona gewonnen.
Harrie Smolders tweede in GCT Rome Harrie Smolders wist tijdens de Global Champions Tour in Rome de tweede plaats te bemachtigen met zijn Don VHP Z. De Zweedse amazone Evelina Tovek ging ervandoor met goud. De 1-uur durende highlights show is op zaterdagavond 30 september om 21.00 uur...
Townend wint FEI Classics Burghley De startlijst van de 2017 Land Rover Burghley Horse Trials bestond uit 61 combinaties uit acht landen. Uiteindelijk waren de Britten onoverwinnelijk, want het ereschavot was enkel gevuld met ruiters afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, met Oliver T...