Along for the Ride

Seizoen 1:
Aflevering  1 – Promo aflevering 1
We ontmoeten Dom & Jimmie Schramm, professionele eventing ruiters en bedenkers van de online series “Evention”. Ze gaan in deze aflevering naar een springwedstrijd om een aflevering van Evention te maken en om zich voor te bereiden op Bromont CCI***.

Aflevering 2
Dom & Jimmie Schramm vatten CCI*** Bromont samen. Jimmie en Steph discusseren over het hebben van kinderen en het team vermaakt zich met een educatief springwedstrijd spelletje.

Aflevering 3
Dom & Jimme Schramm springen met wat jonge paarden, hebben het over de voor- en nadelen van getrouwd zijn en samenwerken op één bedrijf. Steph denkt er over na om haar paard te verkopen en meer teleurstellingen voor Dom & Bo.

Aflevering 4
Dom krijgt groene vingers. Stephanie krijgt een nieuw paard. Jimmie werkt aan wat vaardigheden met het paard Bellamy en iedereen is druk met het voorbereiden van Dom’s verjaardag!

Aflevering 5
Dom & Jimmie Schramm krijgen volbloed cross country paarden om te trainen. Dom lost wat problemen op stal op. Dom & Jimmie gaan naar Malvern voor nieuwe Tucci laarzen.

Aflevering 6
Steph verkoopt Deuce. Dom & Jimmie werken aan immigratieproblemen en Dom wordt geconfronteerd met het wachten op zijn green card. Vegemite krijgt een wrat en het zoeken begint.

Aflevering 7
Krijgt Dom eindelijk zijn green card van de immigratie dienst? We ontmoeten Kaz, een klein projectje voor erbij. Jimmy heeft het over het adopteren van wat katten voor in de schuur en Schramms koopt een nieuwe trailer.

Aflevering 8
Vegemite gaat naar de dierenarts voor een operatie. Kaz haar training gaat goed. We ontmoeten Wash en Jimmie komt terug met de nieuwe trailer!