Townend wint FEI Classics Burghley

FEI Classics Burghley
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

De startlijst van de 2017 Land Rover Burghley Horse Trials bestond uit 61 combinaties uit acht landen. Uiteindelijk waren de Britten onoverwinnelijk, want het ereschavot was enkel gevuld met ruiters afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Oliver Townend stond op de hoogste plaats. Kun je niet wachten om de highlights van deze klassieker te zien? Meld je dan aan voor H&C Play en kijk meteen!

Het was een zeer spannende strijd. Townend was de laatste ruiter die van start ging in het springparcours. Hij had een balk en een tijdfout, maar dat mocht de pret niet drukken, want hij was alsnog de overwinnaar met 1.3 punten voorsprong op runner-up Piggy French. De derde plaats ging naar amazone Gemma Tattersall.

1-uur durende highlight show op H&C TV

De highlights van Burghley zijn te zien op de televisiezender Horse & Country TV en op je tablet en mobiel via de app H&C Play.

Verwante Verhalen

Van der Vleuten 6e in GP Spruce Meadows Op zondag 10 september vond de Rolex Grand Slam plaats in Spruce Meadows. De Nederlandse springruiter Maikel van der Vleuten nam deel aan deze prestigieuze wedstrijd, en dat deed hij zeker niet onverdienstelijk!
Ondanks blubber toch succesvol Horse Event! Afgelopen weekend vond op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo Horse Event plaats. Wij van Horse & Country TV waren uiteraard aanwezig op de vrijdag en op de zondag!
Horse Event gaat zondag wel door Vannacht werd er besloten wegens de hevige regenval het programma van vandaag op het Horse Event niet door te laten gaan. Zojuist heeft de organisatie bekend gemaakt dat morgen het programma wel wordt doorgezet. Klik hier voor het aangepaste programm...