Wij zijn zender van de maand bij Kabelnoord

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

De maand juni staat bij Kabelnoord in het teken van de paardensport. Op kanaal 13 vind je de hele maand: Horse & Country TV. Met Horse & Country TV kun je 24 uur per dag genieten van de paardensport. Deze zender brengt niet alleen de hoogtepunten van de beste internationale sportwedstrijden, zoals de FEI Wereldbekerwedstrijden, de Global Champions Tour en de World Dressage Masters, maar laat ook verhalen achter de schermen zien. Zo zijn er verschillende Yard Talk afleveringen waarin bekende ruiters van verschillende disciplines vertellen over hun leven en de sport. Wil jij Horse & Country TV na juni ook ontvangen? Abonneer je dan op het pluspakket familie.

Maak kans op gratis VIP kaarten voor het Nationaal Concours Hippique Dokkum
Kun je geen genoeg krijgen van de paardensport op tv? Doe dan mee aan de prijsvraag van Horse & Country TV en Kabelnoord. Je maakt kans op twee VIP kaarten voor een geheel verzorgde dag tijdens het Nationaal Concours Hippique Dokkum op zaterdag 24 juni aanstaande.

Prijsvraag: Wat zijn de drie basisgangen van een paard?

Stuur je antwoord (met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) voor woensdag 14 juni 2017 naar prijsvraag@kabelnoord.nl. De winnaars ontvangen maandag 19 juni persoonlijk bericht.

Verwante Verhalen

Townend wint FEI Classics Burghley De startlijst van de 2017 Land Rover Burghley Horse Trials bestond uit 61 combinaties uit acht landen. Uiteindelijk waren de Britten onoverwinnelijk, want het ereschavot was enkel gevuld met ruiters afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, met Oliver T...
Van der Vleuten 6e in GP Spruce Meadows Op zondag 10 september vond de Rolex Grand Slam plaats in Spruce Meadows. De Nederlandse springruiter Maikel van der Vleuten nam deel aan deze prestigieuze wedstrijd, en dat deed hij zeker niet onverdienstelijk!
Ondanks blubber toch succesvol Horse Event! Afgelopen weekend vond op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo Horse Event plaats. Wij van Horse & Country TV waren uiteraard aanwezig op de vrijdag en op de zondag!