Aan de bak met Annemarie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Aan de bak met Annemarie is het eigen televisie programma van natural horsemanship trainer Annemarie van der Toorn. In dit programma gaat Annemarie aan de slag met verschillende paarden en pony’s. Bekijk hier alle afleveringen terug via H&C Play.

Seizoen 2

Aflevering 1
We zien hoe Annemarie van der Toorn KWPN’er Don’t Worry helpt. Hij heeft liever niet dat de laadklep dichtgedaan wordt als hij in de trailer staat.

Aflevering 2
In deze tweede aflevering komen Noémie en Bravour op bezoek bij Annemarie. Bravour is blind aan één oog en heeft hierdoor schrik van wisselende ondergronden.

Seizoen 1

Aflevering 1 – Aan de bak met Annemarie
In deze eerste aflevering van ‘Aan de bak met Annemarie’ helpt Annemarie het paard Jaydon de trailer in, tot groot genoegen van eigenaresse Natasja.

Aflevering 2 – Aan de bak met Annemarie
Annemarie gaat aan het werk met Lucky, een Tinker waar je bijna alles mee kunt doen. Alleen wanneer je hem wilt longeren ontploft hij. Zijn jonge ruiter is bang geworden en vraagt Annemarie om hulp.

Aflevering 3 – Aan de bak met Annemarie
In deze aflevering gaat Annemarie aan de slag met Roemer, een 2 jaar oude Welsh pony die zich niet meer laat vangen. Roemer is erg bang voor mensen en een halster omdoen is vrijwel onmogelijk.

Aflevering 4 – Aan de bak met Annemarie
In aflevering 4 gaat Annemarie aan de slag met de 8 jarige E-pony van Lisanne. De pony is op geen manier de stal meer uit te krijgen. Lisanne is ten einde raad en roept de hulp in van Annemarie.

Aflevering 5 – Aan de bak met Annemarie
In aflevering 5 gaat Annemarie aan de slag met de introverte merrie Faramunda van eigenaresse Yolanda. De merrie duldt absoluut geen dwang, heeft trailerlaadproblemen en staakt regelmatig aan de hand.

Aflevering 6 – Aan de bak met Annemarie
In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Annemarie aan de slag met Spirit, de pony die niet achterwaarts de trailer af te krijgen is.

 

Verwante Verhalen