Meld je aan voor

Geniet van meer dan 500 uur spannende paardensport, masterclasses en documentaires. En daarnaast komen er iedere week nieuwe shows!

Kijk wat je wil

Als H&C abonnee kun je naast de live-uitzendingen van de televisiezender ook tot 10 dagen programma’s terugkijken via Catch Up én heb je toegang tot meer dan 500 uur aan programma’s in onze On Demand-sectie. Ook kun je via H&C exclusieve live-uitzendingen volgen.  

Nog steeds niet overtuigd?

Download nu gratis H&C

Wij brengen jou het allerbeste van de paardenwereld en het landleven

Meld je vandaag aan

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief

Meerdere apparaten

Jouw abonnement geeft jou de mogelijkheid om Horse & Country TV op drie apparaten tegelijk te kijken – mobiel, tablet en computer. Dit betekent dat je altijd en overal H&C TV kunt kijken!

Geen gedoe

H&C kost slechts €6,99 per maand. Deze betaling gaat maandelijks via een beveiligde weg. Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement; dat scheelt je meer dan 30% in de kosten! Daarnaast is het abonnement ieder moment opzegbaar en opzeggen is kosteloos.

Go

H&C (beschikbaar voor iOS en Android) heeft superleuke content voor jou geselecteerd, die je nu gratis kunt bekijken. Je kunt H&C ook gebruiken om de televisiegids in te zien en om herinneringen in te stellen voor jouw favoriete programma’s. Hierdoor mis je niks!

We hebben paard gerelateerde artikelen over evenementen, adviezen en nieuws – inclusief interviews achter de schermen, uitslagen van grote wedstrijden en previews van komende shows. Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven én om de highlights van de maand te ontvangen!

Geniet van meer dan 500 uur spannende paardensport, masterclasses en documentaires. En daarnaast komen er iedere week nieuwe shows!

Waarom H&C?

Fix the following errors:
Hide