Herd In Iceland

Ontdek de kracht van reclame!

Steeds meer hippische bedrijven ontdekken hoe effectief adverteren op TV kan zijn. U kunt dat nu ook in uw eigen sector in Nederland. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze abonnementen. U zult zien hoe u met een relatief klein budget iedere maand meer dan een 5 miljoen huishoudens kunt bereiken via H&C TV. Hieronder vindt u enkele commercials die op de zender te zien zijn.
Adverteren op Horse & Country TV

De perfecte indruk achterlaten op televisie was nog nooit zo makkelijk. U kiest uit de tabel hieronder een pakket. Vervolgens levert u een 30 seconden durende commercial aan en kijken we samen naar de tijdstippen waarop deze wordt uitgezonden. Wij kunnen u adviseren over waar de TV spot het beste ingezet kan worden.

Timmert u met uw merk ook internationaal aan de weg? Vraag dan naar de mogelijkheden om te adverteren op onze Tv-zender in Groot-Brittanie, Ierland, Duitsland,  Sweden, Australië en de Verenigde Staten. Dit jaar zal het aantal H&C TV kanalen nog meer toenemen. Een internationale marketing campagne was nog nooit zo dichtbij.

Sponsoring op Horse & Country TV

Het is ook mogelijk om een van onze programma’s te sponsoren. U kunt dan voor een programma kiezen dat het best aansluit bij uw doelgroep. Hierbij heeft u keuze uit programma’s waar verschillende sporten centraal staan. Bijvoorbeeld; springen, dressuur, eventing of polo. Maar ook thema-afleveringen zoals dierenwelzijn, honden, reizen of avontuur.

Het programma zal dan voorzien worden van de sponsorboodschap: “Dressuur op Horse & Country wordt mogelijk gemaakt door Uw Merk”. Deze boodschap zal voor én na alle programma’s met dit thema te zien zijn. Maar ook voor én na alle reclame onderbrekingen.

Onze sponsorpakketten lopen per kwartaal. U kunt ieder moment instappen. Wij maken vervolgens uw sponsorboodschap. Zodoende weten al onze kijkers dat uw merk hun favoriete programma mogelijk maakt. U kunt ook voor een sponsor pakket kiezen waarbij uw merk een maand lang zender-breed wordt gepromoot. Dat houdt in dat uw commercial ieder uur op de zender voorbij komt.

Online adverteren bij Horse & Country TV

H&C TV bereikt haar kijkers overal, waar ze dan ook zijn. Of dat nu voor de televisie is, of achter de laptop. We bieden u als adverteerder op de zender ook toegang tot al onze online uitingen. Dit omvat onze website, de Facebook-pagina, de maandelijkse nieuwsbrief en alle andere online uitingen.

Contact

Voor meer informatie over de kracht van televisiereclame kunt u contact opnemen met Harm Oljans van Hippique Promotions.

Email: [email protected]
Website: www.hippique-promotions.com