The Dutch Masters, voorheen bekend als Indoor Brabant, vindt komend weekend van 8 tot en met 11 maart plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch! De enige echte paardenzender van Nederland, Horse & Country TV is uiteraard aanwezig om exclusieve achter de schermen beelden te shooten voor een nieuwe aflevering van Passe Partout! Ook zenden wij de gehele Grand Prix uit op 14 maart om 19.00u en op 16 maart om 20.00u wordt er een één-uur durende hoogtepunten show uitgezonden van de Rolex Grand Prix! Op donderdag 15 maart om 20.00u wordt de FEI Wereldbeker Dressuur uitgezonden op H&C TV.

Passe Partout & leuke acties

Deze Passe Partout-aflevering over Indoor Brabant wordt op 26 maart om 20.30u uitgezonden op H&C TV, en is eveneens te bekijken via H&C Play. Daarnaast hebben we ook deze keer weer leuke acties in de stand! Zo kunnen lucky ones een prijs winnen door het juiste aantal snoepjes te winnen, en worden de eerste 50 bezoekers van de stand beloond met een heuse H&C pet!

Rolex Grand Prix

Het Brabantse topsportevenement is zeker het bezoeken waard. The Dutch Masters is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort Indoor Brabant – The Dutch Masters tot de absolute top. H&C TV wijdt op 16 maart om 20.00u een één uur durende uitzending aan de Rolex Grand Prix die tijdens The Dutch Masters wordt verreden. De gehele Grand Prix is op 14 maart vanaf 19.00 te zien op de paardenzender.

Veel Nederlandse toppers aanwezig

The Dutch Masters biedt een uitgebreid springprogramma. Voor Nederland komen onder meer de ruiters Jeroen Dubbeldam, Leopold van Asten, Marc Houtzager, Harrie Smolders, Jur Vrieling, Gerco Schröder en vader en zoon Van der Vleuten aan de start. Ook menig internationale topper heeft zich aangemeld.

Overzicht

Woensdag 14 maart: Rolex Grand Prix the Dutch Masters
Donderdag 15 maart: FEI Worldcup Dressuur
Vrijdag 16 maart: Hoogtepunten Rolex Grand Prix The Dutch Masters