Badminton Horse Trials is een van ’s werelds belangrijkste hippische evenementen. Het vindt plaats op het platteland van Gloucestershire, dit jaar van woensdag 1 tot en met zondag 5 mei. We zijn de dagen aan het aftellen tot dit geweldige evenement!

De langlaufbaan bij Badminton staat bekend om zijn grootte en moeilijkheidsgraad. In onze previewshow kun je een voorproefje krijgen van alle hekken vóór de wedstrijd. De show biedt een exclusieve cursuswandeling gepresenteerd door Lizzie Greenwood-Hughes, met inzicht van Eventer, Sam Watson en Course Designer, Eric Winter. Wat heeft Eric gepland voor de renners om dit jaar aan te pakken? Welke inzichten kan Sam bieden bij het rijden op de baan? Daarnaast zal er ook drone-beeldmateriaal van de cursus zijn, om een ​​echt gevoel van afstand en technische aard van de cursus te geven.

Watch trail here:

Verdedigen Mitsubishi Motors Badminton-kampioen, Jonelle Price uit Nieuw-Zeeland en 3 van de 4 Britse team gouden medaillewinnaars van de 2018 World Equestrian Games hoofd van de inzendingen voor de 2019 Badminton Horse Trials. Er zijn zeven eerdere winnaars in het veld – drie uit Nieuw-Zeeland – Mark Todd, Andrew Nicholson en Jonelle; een uit Australië, Sam Griffiths; en drie uit Groot-Brittannië. Pippa Funnell heeft een keuze uit 4 mogelijke ritten, William Fox-Pitt heeft er twee ingeschreven en Oliver Townend, die ook twee van zijn vier eerste inzendingen moet kiezen.

We brengen je alles wat je moet weten in deze exclusieve show, vanaf donderdag 18 april 2019. Mis geen moment met onze exclusieve dekking – meld je aan om deze ongelooflijke show exclusief te bekijken op H & C!

Wilt u uw favoriete moment van Badminton Horse Trials 2018 opnieuw beleven? Waarom bekijk je onze Badminton-verslaggeving vanaf 2018 hier niet. Of ben je een aspirant-eventer? Bekijk hier onze Masterclasses voor trainingstips en -tricks.