Onze populaire series Barn Talk en Masterclass USA keren terug in september met eventruiter Liz Halliday-Sharp.

Ambitieus

Naast een internationale eventing amazone die heeft deelgenomen aan vele concoursen op CCI4*-niveau, is Liz ook een professionele autocoureur en TV-presentatrice. Na vele jaren longleren tussen de autosport en paardensport is Liz nu gefocust op eventing en hoopt ze dat zij de VS mag vertegenwoordigen op de Olympische Spelen 2020 in Tokio.

Barn Talk

Liz komt oorspronkelijk uit Californië en is momenteel voornamelijk gevestigd in het Verenigd Koninkrijk op een prachtig stallencomplex in East Sussex, waar we haar ontmoeten in de aflevering van Barn Talk.

Liz geeft ons een rondleiding op haar fantastische accommodatie en laat ons kennismaken met haar toppaarden, waaronder Deniro Z, met wie ze zich richt op Tokio. We komen meer te weten over de vrouw achter de sport en ze vertelt presentatrice Jenny waarom ze het autoracen heeft opgegeven om zich fulltime op eventing te richten.

Masterclass USA

In Masterclass USA laat Liz ons zien hoe we paarden van verschillende niveaus kunnen trainen met kleine hindernissen. Ze begint met een groene zesjarige en daarna haalt ze  haar toppaard Fernhill By Night uit stal.

Beide shows gaan in première op zaterdag 8 september. Barn Talk: Liz Halliday-Sharp start om 21.00 uur, gevolgd door H&C Masterclass USA: Liz Halliday-Sharp om 21.30 uur.