De Hampton Classic, dat van 26 augustus tot en met 2 september in Bridgehampton, NY, plaatsvindt, is een van de grootste paardenshows in de Verenigde Staten. Wij zijn dan ook verheugd dat wij drie spannende wedstrijden live en gratis uitzenden op H&C TV!

Prestigieus evenement

In 2009 werd de Hampton Classic de tweede paardenshow die ooit de status van Heritage Competition kreeg van de Amerikaanse Equestrian Federation (USEF). De deelnemende combinaties, en dit zijn geen niemendalletjes,  zullen tijdens dit evenement strijden voor de prestigieuze titels en de ongekende geldbedragen die te winnen zijn.

Bij de Hunter wedstrijden is er ook een indrukwekkende deelnemerslijst. Van de kleinste pony’s tot aan professionele combinaties: alles doet mee tijdens de Hampton Classic Horse Show! De Hunter Classics van het laatste weekend brengen het beste van het beste naar boven.

De Hampton Classic Horse Show beëindigt het zomerseizoen op grootse wijze. De Hamptons staan bekend om zijn paardengemeenschap, beroemdheden, de mooiste stranden van de oostkust en high end winkels. Vandaar de bijnaam: The Classic.

Live streams

Live action

Grand Prix Live Stream

Hunter Live Stream

Er worden drie shows live uitgezonden:

  • Grand Prix-kwalificatie CSI4 *: vrijdag 31 augustus om 20.00 uur
  • Longines Cup CSI4 *: zaterdag 1 september om 20.00 uur
  • Hampton Classic Grand Prix: zondag 2 september om 19.00 uur