Horse & Country heeft samen met Wereldkampioen eventing Rosalind Canter een reeks interessante demo’s gemaakt.

4 Years to 4 Stars

Deze demo’s, die ‘4 Years to 4 Stars’ worden genoemd, zijn bedoeld voor ruiters van alle niveaus en bieden waardevolle trainingstips om je eventingdoelen te bereiken.

Er zijn vijf demo’s in november en twee in januari, verspreid over het Verenigd Koninkrijk. Maar maak je geen zorgen als je er niet bij kunt zijn, want je kunt Ros ook in actie kijken op Horse & Country.

We tonen een één uur durend programma van de demo op Hartpury College, die op dinsdag 18 december om 20.00 uur zal worden uitgezonden.

Sleutel tot succes

Tijdens alle demo’s zal Ros vergezeld worden door Caroline Moore, de bondscoach van het Britse Eventing jeugdteam en mede-eigenaar van Ros haar World Equestrian Games paard Allstar B.

“We leggen de basis uit van het systeem dat nodig is om paarden succesvol door de levels te loodsen,” legt Caroline uit. “Ros en Heidi zullen paarden rijden die ze van de vierjarigen naar kampioenschapsniveau hebben gereden. Ook demonstreren we eenvoudige, maar effectieve oefeningen die de basis bevestigen en die bepalend zijn voor het succesvolle partnerschap in deze veeleisende sport.”

Je kunt de demo op Horse & Country bekijken op dinsdag 18 december om 20.00 uur.

Interview met Rosalind Canter en Caroline Moore: