Springpaarden van wereldniveau en dressuursterren reizen in juni af naar Chester voor de Equerry Bolesworth International Horse Show – en je kunt alle actie op Horse & Country bekijken.

Adembenemende achtergrond

Het is moeilijk te geloven dat Bolesworth pas 11 jaar geleden is begonnen, want het is nu een van de meest geroemde hippische evenementen in het Verenigd Koninkrijk. Het kasteel op de achtergrond en de geweldige faciliteiten hebben de show uit laten groeien tot een van de topevenementen van Europa.

We tonen de hoogtepunten van de CSI4 * Equitop Freestyle (zaterdag 23 juni om 19.00 uur) en de CSI4 * Equerry Grand Prix (zondag 24 juni om 20.00 uur).

Britse nummer één

Ruiters die azen op de overwinning in de Grand Prix, zijn de Britse nummer één Ben Maher – die op dit moment in topvorm is – de publiekslieveling John Whitaker, en zijn neef William, Harriet Nuttall. Vanuit Ierland zijn er Shane Breen, Trevor Breen en Conor Swail. Amerikaanse amazones die deelnemen zijn Laura Kraut, Jessica Springsteen en Eve Jobs – de jongste dochter van Steve Jobs.

Vorig jaar had Eve in Bolesworth de grootste overwinning in haar carrière: zij won de CSI4 * 1,45m Speed ​​Class. Het was het viersterrendebuut van de 18-jarige en ze is er absoluut een om in de gaten te houden.

Carl en Charlotte

De dressuur van de Bolesworth International kreeg vorig jaar pas zijn viersterrenstatus, maar het heeft zijn sporen al verdiend in de dressuurwereld.

Namen om dit jaar te in de gaten te houden zijn Carl Hester en Charlotte Dujardin, die hun huidige sterren rijden en zich willen kwalificeren voor de Wereldruiterspelen. Beide combinaties zijn in vorm en stonden in de top twee in de Grand Prix van Windsor. ]

De Bolesworth 2018: Equitop Freestyle wordt op zaterdag 23 juni om 19.00 uur uitgezonden. Gevolgd door Bolesworth 2018: Equerry GP op zondag 24 juni om 20.00 uur.