Wij zijn aan het aftellen tot Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials 2018, dat van 2 tot en met 6 mei plaats gaat vinden. Het is een van onze favoriete evenementen en Horse & Country zal er van start tot finish zijn om je op de hoogte te houden!

Livestream

Dit jaar zendt H&C een exclusieve LIVE-stream uit van alle vijf de dagen van de Badminton Horse Trials! H&C is de enige plek waar je alle actie live kunt bekijken, en het is een evenement dat je als sportliefhebber echt niet mag missen! Onze live verslaggeving gaat van start op woensdag 2 mei, waar jouw favoriete ruiters in actie komen tijdens de trot-up en zich verder klaarmaken voor de competitie. Op donderdag en vrijdag worden de dressuurproeven verreden. Op zaterdag vindt het favoriete onderdeel van veel mensen plaats: de Cross Country! Na deze superspannend dag maken de combinaties zich klaar voor het springconcours op zondag.

Exclusieve preview show

De verslaggeving gaat van start met onze EXCLUSIEVE preview-uitzending van een half uur, die op woensdag 18 april wordt uitgezonden. Jenny Rudall interviewt in deze uitzending parcoursbouwer Eric Winter en komt alles te weten over de uitdagingen die ruiters dit jaar zullen moeten overwinnen. Ook praat ze met Andrew Nicholson, die Badminton na 33 pogingen in 37 jaar uiteindelijk won in 2017. Over doorzettingsvermogen gesproken!

Kijk jij met ons mee naar deze superspannende wedstrijd?