Horse & Country is verheugd bekend te maken dat wij een exclusieve live stream hebben van de Longines Falsterbo Grand Prix op de Falsterbo Horse Show!

Falsterbo is de grootste paardenshow in Zweden en zijn Grand Prix trekt ’s werelds beste ruiters aan, waaronder Bertram Allen, Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredericson en wereldkampioen Steve Guerdat, die vorig jaar de titel pakte.

Steve beschreef de overwinning als een van de beste overwinningen in zijn carrière:”Ik ben dol op deze show, maar ik kon de winst maar niet pakken”, zei Steve na zijn overwinning in 2017. “Ik kwam jaar na jaar in de hoop iets te winnen, maar ik ging altijd gefrustreerd naar huis op zondagavond. Ik ben gewoon zo, zo blij dat ik eindelijk heb gewonnen!”

Beste outdoor show
Falsterbo Horse Show begon in 1986 en het evenement is elk jaar groter geworden. Het is nu een van de beste outdoor shows ter wereld.

Er is een enorm aanbod van springen- en dressuur, van jonge paarden en pony’s tot vijfsterrenwedstrijden, waaronder de FEI Nations Cups. De negendaagse show culmineert met de Longines Grand Prix – die je kunt bekijken op Horse & Country in onze exclusieve hoogtepuntenshow.

Bekijk de Longines Falsterbo Grand Prix 2018 op 28 juli om 20.00 uur op Horse & Country TV.