Het nieuwe jaar is begonnen en het weer is grimmig, maar Horse & Country TV heeft een aantal geweldige nieuwe shows in 2018 om de feestvreugde nog wat langer vast te houden!

Daisy Dines met Nick Skelton

Gloednieuw in 2018 is een spannende nieuwe serie genaamd Daisy Dines With … In deze serie interviewt Daisy Bunn, de directrice van Hickstead, haar beroemde vrienden. In de eerste aflevering gaat Daisy op bezoek bij de Olympisch gouden medaillewinnaar Nick Skelton. We kunnen niet wachten om erachter te komen waar zij het over hebben!

Equus Worldwide

Een ander nieuw programma om naar uit te kijken is Equus Worldwide: India. In deze serie nemen wij kijkers mee naar Rajasthan, om meer te weten te komen over Marwari-paarden. Dit zeldzame ras staat bekend om hun kenmerkende oren, die naar binnen draaien aan de punt.

Rudall Rides With Tim Stockdale

We hebben ook nieuwe afleveringen van oude favorieten, waaronder Top Marks: Next Generation, Backstage Pass met Monty Roberts, Rudall’s Round-Up en Rudall Rides With …

Jenny’s unieke chatshow te paard begint op 20 januari om 20.00 uur met internationale springruiter Tim Stockdale (foto hierboven).

LIVE springen

Als dit niet genoeg is om door januari heen te komen, kun je ook nog eens genieten van een spannende verslaggeving van de FEI Wereldbeker springen, dressuur en rijden.

Daarnaast zijn wij erg verheugd om je LIVE actie te bieden van de Rolex Grand Prix uit ‘s-Hertogenbosch, de eerste van de vier grote evenementen in de Rolex Grand Slam of Showjumping!

Je kunt al deze fantastische programma’s ook online kijken via H&C Play.