Vanaf donderdag 3 mei kan er iedere week in mei om 19.30 uur gekeken worden naar bekende hippische YouTubers op Horse & Country TV. In de nieuwe serie Go Social TV komen er iedere aflevering twee filmpjes aan bod van de YouTubers van Go Social Talents. De populaire paardenkanalen Kampioen! en Hart voor Paarden zullen de eerste aflevering te zien zijn met hun zelfgemaakte video’s. Elke donderdag zullen er twee verschillende YouTube kanalen aan bod komen.

De kanalen die deelnemen aan Go Social TV zijn naast Hart voor Paarden en Kampioen! ook Haflingers King & Beau, FelineHoi, Danielle van Mierlo, Joyce & Jaydee de Vos, Paard Zoekt Baas, Madee Fleur en Lavitana. Iedere Talent heeft zijn eigen stijl en interesses die te zien zijn in hun video’s. De talenten van Go Social Talents kunnen hun video’s op deze manier aan een groter publiek tonen en meer bekendheid genereren. 

Go Social & Go Social Talents

Social Media is hip, hot en happening. Daarbij spelen kanalen als facebook, instagram en YouTube een hele grote rol. Een trend die met een razend tempo is opgekomen en niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven. Als bedrijf kun je niet meer om social media heen en door het inzetten van zogenaamde “influencers” die onder andere video’s en vlogs maken  bereik je een nieuw en ander publiek. Deze creatieve manier van marketing is de nieuwe media waar je in de toekomst niet meer omheen kunt. Je verteld het verhaal niet meer zelf als bedrijf, maar je laat je eigen doelgroep, je klanten, je gebruikers, oftewel de influencers vertellen over jouw product. Zij zijn de eindgebruikers en wie beter dan zij kunnen jouw product promoten!

Onder de Go Social vlag is het eerste toonaangevende hippisch netwerk van social influencers onstaan;  Go Social Talents. Met dit agentschap worden de talenten geadviseerd en geholpen bij hun ontwikkeling als vlogger en influencer op Social Media en vanuit de zakelijke kant worden de talenten ingezet voor marketing & communicatie bij bedrijven. 

In de hippische sector zijn een twintigtal kanalen zeer actief en geliefd op social media. Zij hebben een enorme achterban en fans en bereiken daarmee een heel groot nieuw publiek – De nieuwe generatie!  Met de serie Go Social TV zijn de videos binnenkort ook te zien op Horse & Country TV.