Harrie Smolders tweede in GCT Rome

gct rome
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Harrie Smolders wist tijdens de Global Champions Tour in Rome afgelopen weekend de tweede plaats bemachtigd met zijn Don VHP Z. De Zweedse amazone Evelina Tovek ging ervandoor met goud. De 1-uur durende highlights show is op zaterdagavond 30 september om 21.00 uur op H&C TV te zien, eveneens via internet met de app H&C Play.

Zinderende barrage

Maar drie van de in totaal 24 combinaties wisten zich foutloos door het basisparcours te manoeuvreren. Deze drie waren Harrie Smolders, Marcus Ehning en Evelina Tovek. Ehning ging als eerst van start en zette een bizar snelle tijd neer, dat hij moest bekopen met een balk. Als tweede was het de beurt aan de Nederlander. Hij ging voor safe en zette een nette foutloze proef neer. De Zweedse amazone wist toen wat haar te doen stond en zette alles op alles. Dit resulteerde in een snelle foutloze rit en de eerste plaats, waarmee ze maar liefst 99.000 in ontvangst mocht nemen!

De highlights zien?

De hoogtepunten van deze spannende Grand Prix zijn op zaterdagavond 30 september om 21.00 uur te zien op Horse & Country TV. Kun je deze zender niet ontvangen of kijk je liever op mobiel of tablet? Download dan nu snel zonder aanmeldingskosten de app H&C Play!