Horse & Country TV was alle dagen van het fantastische evenement Jumping Amsterdam aanwezig met een stand. Ook was Daisy druk met opnames voor Passe Partout, die op 12 februari om 20.30u te zien is op H&C TV en via H&C Play! De hoogtepunten van de FEI Wereldbeker Dressuur zijn op 31 januari om 20.00u te zien.

In de stand van H&C TV konden geïnteresseerden alles te weten komen over de geweldige paardenzender. Daarnaast waren er leuke acties, zoals: raad het aantal snoepjes in de pot! Er was veel interesse in de paardenzender en een groot aantal van de bezoekers keek regelmatig naar H&C TV. We konden veel mensen blij maken met het nieuws dat H&C TV een app heeft. Door de komst van de app hoeven mensen namelijk de zender niet meer in hun pakket te hebben om te kunnen genieten van de programma’s.

Passe Partout Jumping Adam

Daisy kwam tijdens Jumping Amsterdam in actie als presentatrice! Voor het programma Passe Partout van was ze druk bezig met opnames. De nieuwe aflevering is op maandag 12 februari om 20.30u te zien. Hierin zijn o.a. interviews met amazone Danielle van Mierlo, sportief directeur Irene Verheul, Britse ruiter Anand Patel, pararuiter Sanne Voets en oprichter van Go Social Talent Floor Schoenmakers te zien.

Impressie van Jumping Amsterdam: