Horse & Country TV, de televisiezender die gespecialiseerd is in de paardensport en het buitenleven, is in november ‘Zender van de Maand’ bij Ziggo. Dit houdt in dat iedereen met een Ziggo-abonnement de zender de gehele maand gratis kan zien! H&C TV is te zien op kanaal 136.

Win kaarten Jumping Amsterdam

Om dit te vieren, kun je vijf keer twee VIP-kaarten voor het vijfsterren evenement Jumping Amsterdam winnen, waar de wereldbekerkwalificatie zal worden verreden! Ga snel naar de Facebook-pagina van Ziggo en reageer op de post over H&C TV, en misschien ga jij naar het evenement!
Ben jij abonnee bij Ziggo? Ga dan snel naar kanaal 136 en geniet van 24/7 paardenprogramma’s!

Meer informatie over H&C TV

Met Horse & Country TV kun je 24 uur per dag genieten van de paardensport. Deze zender brengt niet alleen de hoogtepunten van de beste internationale sportwedstrijden zoals de FEI Wereldbekerwedstrijden en de Global Champions Tour, maar laat ook verhalen achter de schermen zien. Zo zijn er verschillende Yard Talk afleveringen waarin bekende ruiters van verschillende disciplines vertellen over hun leven en de sport. Masterclass-afleveringen zitten boordevol met tips.

Ook internationale horsemanshiptrainers zoals Monty Roberts, Pat en Linda Parelli en Annemarie van der Toorn zie je op Horse & Country TV. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Horse & Country TV zendt onder andere de afleveringen van Black Beauty, The Saddle Club en de Penny TV Show uit.

Met het ruime aanbod van H&C TV hoef je je nooit meer te vervelen! Horse & Country TV is deze maand Zender van de Maand bij Ziggo. Normaal gesproken kun je Horse & Country vinden in het Movie & Series XL pakket. Dit is het meest complete tv-pakket van Ziggo en is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Max.