Horse & Country TV, de televisiezender die gespecialiseerd is in de paardensport en het buitenleven, is in mei ‘Zender van de Maand’ bij Delta. Dit houdt in dat de zender de gehele maand is opengesteld voor alle digitale Delta-abonnees! Normaal gesproken is H&C te zien op ons vaste kanaal 121.

Meer informatie over H&C

Van paardengezondheid en natural horsemanship tot masterclasses in alle disciplines en hoogtepunten van grote internationale sportwedstrijden; werkelijk alles wat met paarden en het leven daaromheen te maken heeft wordt uitgezonden op H&C! Bekijk hierhet complete aanbod.

Naast highlight shows van de grootste hippische sportevenementen ter wereld worden er regelmatig live streams uitgezonden: uniek in Nederland! Zo kun je live genieten van de Badminton Horse Trials; een van de grootste eventingwedstrijden ter wereld, dat van 2 tot en met 6 mei plaats zal vinden! Ook worden de Rolex Grand Slams live uitgezonden. Deze Grand Slams behoren tot de crème de la crème van de springsport, en de deelnemerslijst is dan ook indrukwekkend.

Hoogtepunten mei op H&C

BADMINTON HORSE TRIALS
2 t/m 6 mei LIVE
H&C TV zendt een exclusieve live stream uit van de gehele Badminton Horse Trials van 2 tot en met 6 mei. Zo kun je live genieten van de onderdelen dressuur, cross country en springen.

EMMA MASSINGALE: ISLAND PROJECT
5 mei om 20.00u
Natural horsemanship-expert Emma Massingale gaat op een missie om een band op te bouwen met paarden op een afgelegen eiland. Deze paarden leven in complete vrijheid en zijn nooit in aanraking geweest met mensen. Is Emma in staat om met haar vier getrainde paarden de twee wilde paarden te trainen, zonder hulpmiddelen zoals een halster of zadel?

BACKSTAGE PASS WITH MONTY ROBERTS
7 mei om 20.00u
Monty Roberts is misschien wel de bekendste paardenman ter wereld, en is zeker iemand om wat van te leren. Met zijn paardvriendelijke methode verbeterd hij de band tussen paard en mens en lost hij o.a. trailerlaadproblemen op.

GLOBAL CHAMPIONS TOUR MADRID
12 mei om 21.00u
Wil jij springsport op het allerhoogste niveau zien? Kijk dan op 12 mei om 21.00u naar de Global Champions Tour in Madrid. Tijdens deze wedstrijd neemt de top van de wereld het tegen elkaar op. Spanning gegarandeerd!