Horse & Country TV, de televisiezender die gespecialiseerd is in paardensport en het buitenleven, is in mei ‘Zender van de Maand’ bij Kabelnoord. Dit houdt in dat de zender de gehele maand is opengesteld voor alle digitale Kabelnoord-abonnees! Normaal gesproken is H&C te zien op het vaste kanaal 259.

Meer informatie over H&C

Van paardengezondheid en natural horsemanship tot masterclasses in alle disciplines en hoogtepunten van grote internationale sportwedstrijden; werkelijk alles wat met paarden en het leven daaromheen te maken heeft wordt uitgezonden op H&C! Bekijk hier het complete aanbod. Naast highlight shows van de grootste hippische sportevenementen ter wereld worden er regelmatig live streams uitgezonden: uniek in Nederland!

Hoogtepunten juni op H&C

Global Champions Tour
St Tropez: zaterdag 9 juni om 20.00u
Cannes: zaterdag 16 juni om 20.00u
Cascais: zaterdag 23 juni om 20.00u

Wil jij springsport op het allerhoogste niveau zien? Kijk dan naar de verschillende edities van de Global Champions Tour! In juni worden de GCT St. Tropez, Cannes en Cascais uitgezonden. Tijdens deze wedstrijd neemt de top van de wereld het tegen elkaar op. Spanning gegarandeerd!

Tristan Tucker: The TRT Method
Vrijdag 8, 15, 22 en 29 juni om 21.00u

De Australische paardenman Tristan Tucker vindt dat (dressuur)paarden niet alleen fysiek, maar ook mentaal getraind moeten worden. Hij staat bekend om zijn methode om paarden bomproof te maken. In zijn nieuwe serie op H&C TV kun je alles van deze Grand Prix-ruiter leren!

Go Social TV
Donderdag 7, 14, 21 & 28 juni om 19.30u

In de nieuwe serie Go Social TV worden er iedere aflevering twee filmpjes uitgezonden van de YouTubers van Go Social Talents. Elke donderdag komen er twee YouTube-kanalen aan bod. De kanalen die deelnemen zijn Hart voor Paarden, Kampioen!, Haflingers King & Beau, FelineHoi, Danielle van Mierlo, Joyce & Jaydee de Vos, Paard Zoekt Baas, Madee Fleur en Lavitana.

Backstage Pass with Monty Roberts
Maandag 4 juni om 21.00u

Monty Roberts is misschien wel de bekendste paardenman ter wereld, en is zeker iemand om wat van te leren. Met zijn paardvriendelijke methode verbeterd hij de band tussen paard en mens en lost hij onder andere trailerlaadproblemen op.