Keeping up with the Kaimanawas

Laat je niet misleiden door de fantastische (en onuitspreekbare) titel van H&C’s nieuwe serie – want Keeping up the Kaimanawas kon niet verder van zijn Californische tegenhanger af staan. Er zijn inmiddels al een paar afleveringen uitgezonden. Ga snel naar de app H&C Play om ze terug te kijken!

Wild Stallion Challenge

Ja, de serie gaat over drie zeer glamoureuze zussen, met lang glanzend haar. Maar terwijl de Kardashians hun tijd besteden aan winkelen en selfies nemen, zijn de Wilson-zussen serieuze paardenmeiden.

Keeping up with the Kaimanawas volgt de topspringers en trainers Vicki (25), Kelly (23) en Amanda (19) tijdens hun grootste uitdaging ooit. Het is hun taak om de Kaimanawa-paarden te redden van de slacht en hen op te leiden voor de allereerste nationale Wild Stallion Challenge in Nieuw-Zeeland.

Ervaring met ‘moeilijke’ paarden

De meisjes zijn geen onbekenden in het omgaan met ‘moeilijke’ paarden. Zij rijden van jongs af aan al en hun gezin kon zich alleen ongetrainde pony’s veroorloven, of pony’s met gedragsproblemen.

De zussen zijn nu prominente figuren in de springsport in Nieuw-Zeeland en hebben met succes op Grand Prix-niveau gereden. Veel van hun toppaarden hebben een problematische achtergrond, maar zijn ze ook in staat om de wilde Kaimanawa-paarden temmen?

Must see

Er is $ 50.000 te winnen, maar de veel grotere prijs voor de Wilsons is het vergroten van het bewustzijn van de Kaimanawas en het bewijs dat deze paarden de moeite waard zijn om te redden. De show is een echte must see, want de meisjes vaak wilder zijn dan hun paarden! Zoals Amanda zegt; ze zijn “onorthodox, competitief en laten zich niet tegenhouden”.

Oh, en je spreekt het zo uit: ‘Kye-man-ah-wha’.

Verwante Verhalen

Harrie Smolders derde in Rolex Grote Prijs The Dutch Masters – Indoor... ‘s Hertogenbosch (KNHS) – Harrie Smolders (Lage Mierde) is met zijn toppaard Emerald derde geworden in de Rolex Grand Prix van The Dutch Masters – Indoor Brabant. “Veel sneller kon ik vandaag niet”, legt Smolders uit. Laatste starter Niels Bruynseels won de met 800.000 euro ...
Gal en Witte-Vrees naar Wereldbekerfinale Dressuur DEN BOSCH (KNHS) – In de wereldbekerkwalificatie voor de dressuurruiters die tijdens Indoor Brabant / The Dutch Masters is verreden, is Edward Gal met zijn Glock’s Zonik N.O.P. op een hele knappe tweede plaats geëindigd. Madeleine Witte-Vrees kwam met Cennin direct achter Ga...
Aflevering Passe Partout Indoor Brabant The Dutch Masters, voorheen bekend als Indoor Brabant, vindt komend weekend van 8 tot en met 11 maart plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch! De enige echte paardenzender van Nederland, Horse & Country TV is uiteraard aanwezig om exclusieve achter de schermen bee...
Michael Whitaker zeker van plaats in World Cup-finale Michael Whitaker werd derde in de afsluitende FEI Wereldbeker-kwalificatiewedstrijd in Göteborg en verzekerde hiermee zijn plaats in de finale. Op 3 maart om 20.00u zendt H&C TV hiervan de highlights uit! Deze zijn ook te zien via de app H&C Play. 'Groot hart' De c...