De elite van de wereld maakt zich op voor de volgende etappe van de Event Rider Masters op St James’s Place Barbury Horse Trials – en je kunt alle actie LIVE bekijken op Horse & Country (5-8 juli).

Nummer één van de wereld
We laten alle drie de fasen van de CIC3* Event Riders Masters (ERM) live zien. Er hebben zich negen voormalige ERM-winnaars ingeschreven, waaronder nummer één en twee van de wereld, Oliver Townend en Gemma Tattersall.

Er zijn ook enkele grote namen die zullen strijden voor hun eerste ERM-overwinning. Dit zijn onder andere Sir Mark Todd, William Fox-Pitt en Jonelle Price – die zowel de Badminton als Luhmuhlen heeft gewonnen in de afgelopen paar maanden.

Livestream
Martyn Johnson, de eventdirecteur van St James’s Place Barbury, zegt: “Ik ben erg blij met de inschrijvingen. Er hebben zich CCI4* winnaars, CCI3* winnaars en veel kanshebbers voor de Wereldruiterspelen in september ingeschreven. Verschillende vooraanstaande landen gebruiken Barbury als een test voor de Wereldruiterspelen, wat een groot compliment is voor het evenement. ”

Met zoveel topruiters die strijden om de eerste plaats, is dit een evenement dat je niet mag missen. Naast de livestream van 5-8 juli tonen wij ook hoogtepunten van Barbury in Event Rider Masters 2018: Barbury Castle op 16 juli om 21.00 uur.