Kijk Grand Prix Spruce Meadows LIVE op H&C TV

Kijk Grand Prix Spruce Meadows LIVE op H&C TV
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

De CSIO5* Spruce Meadows Masters, dat komende zondag 10 september om 19.55 uur in de Canadese stad Calgary plaatsvindt, is de tweede show in de reeks van de Rolex Grand Slam springen. Dit jaar is alle actie live te volgen via televisiezender Horse & Country TV en via de app H&C Play.

Het World Equestrian Festival tijdens CHIO Aken en CHI Geneve maken eveneens deel uit van de Rolex Grand Slam-reeks. De Brit Scott Brash schreef geschiedenis in 2015, toen hij de eerste ruiter werd die alle drie de wedstrijden wist te winnen! In 2016 won hij nogmaals de editie van Spruce Meadows. Zal hij dit jaar voor de derde zege op rij gaan in Canada? Dan moet hij wel zware tegenstanders kunnen verslaan. Zo ging de Belg Grégory Wathelet er met de overwinning vandoor in Aken. In de strijd voor de titel is de Braziliaan Pedro Veniss er zeker een om in de gaten te houden; hij is een van de grote kanshebbers.

Startlijst vol vedettes

Naast Scott Brash verschijnt aanvoerder van de wereldranglijst Kent Farrington dit weekend aan de start. Andere topruiters die in actie komen in Spruce Meadows zijn onze eigen Maikel van der Vleuten, de Canadezen Eric Lamaze en Ian Miller, de Duitser Christian Ahlmann en de Zwitser Steve Guerdat. Tijdens de wedstrijden voorafgaand de Grand Prix op zondag wordt bepaald wie van de 50 deelnemende combinaties de strijd mag aangaan voor de prestigieuze titel.

Grand Prix live op H&C TV

Je kunt alle actie LIVE op Horse & Country TV en via H&C Play volgen op zondag 10 september vanaf 19.55 uur. Daarnaast kun je, als je een abonnement neemt op H&C Play, altijd en overal onze programma’s zien via je laptop, tablet of mobiel. Niet alleen is alles live te volgen, je kunt ook direct programma’s terug kijken.
Klik hier om zondag live naar de Rolex Grand Prix in Spruce Meadows te kijken.