Een geweldig nieuw programma op Horse & Country neemt je mee achter de schermen bij Equitour Aalborg, een van de grootste shows in Denemarken.

FEI Nations Cup

Equitour Aalborg in Uggerhalne organiseert FEI Nations Cups in zowel dressuur als springen en verwelkomt elite-rijders van over de hele wereld.

De show wordt georganiseerd door de Deense Olympische ruiter Andreas Helgstrand en evenementenorganisator Jens Trabjerg, die de directeur was van de Europese kampioenschappen 2013 in Herning.

In dit achter-de-schermen programma heeft Horse & Country presentatrice Elenore Simberg een exclusief interview met Andreas, evenals met een aantal andere topruiters. Ze kreeg daarnaast een rondleiding door het op maat gebouwde stallencomplex, waar tijdens de show 250 paarden worden gestald.

Volksfeest

Equitour Aalborg is pas in het tweede jaar, maar Andreas en Jens hebben grote plannen voor de show. Zij willen uitgroeien tot een van de populairste evenementen van de FEI Nations Cup-reeks, zowel voor ruiters als toeschouwers.

Ook hebben ze een folkfestival georganiseerd, met een kermis, food market, expositieruimte en concertruimte om een ​​fantastische sfeer te creëren voor het hele gezin.

Mis Equitour Aalborg met Elenore niet! De premiere is op dinsdag 5 juni om 21.30 uur.