De MCI European Dressage Championships vinden voor het eerst plaats in Engeland en je kunt de prachtige combinaties bekijken op Horse & Country!

Iberische rassen

De Masters du Cheval Iberique (MCI) European Dressage League is exclusief voor Iberische paarden. De 22eeditie van deze prestigieuze kampioenschappen wordt gehouden in Engeland. Op Bury Farm in Bedfordshire op 11 – 14 oktober om precies te zijn.

Iberian Dressage Masters (IDM) is de Britse tak van de MCI, die in 2015 werd opgericht om Iberische rassen in Groot-Brittannië te promoten en te zorgen voor een betere vertegenwoordiging bij lokale en nationale evenementen.

Going for gold

Er zijn op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk kwalificatiewedstrijden gehouden om de beste combinaties te vinden om Groot-Brittannië te vertegenwoordigen tijdens de MCI European Dressage Championships. Deelnemers komen uit Frankrijk, Italië, België, Spanje, Portugal, Tsjechië, Nederland en Zweden.

Er zijn in totaal 13 kampioenschappen, van prelim tot Grand Prix, met zeven Europese titels voor het grijpen, plus een algemene teamtitel. Vorig jaar won Groot-Brittannië zilver – dus gaan ze dit jaar voor goud!

Watch it LIVE here:


We hebben vier shows van de MCI European Championships, die om 21:00 uur plaatsvinden van maandag 15 oktober tot en met donderdag 18 oktober.