Horse & Country gaat met de populaire Masterclass-serie naar de Verenigde Staten! De eerste Masterclass is er meteen een van de wereldberoemde springamazone Laura Kraut.

Olympisch kampioen
Laura is een internationale springruiter en Olympisch kampioene. Haar passie voor de springsport en haar succesvolle carrière geven haar de kennis en het vermogen om paarden en ruiters te trainen en coachen naar het hoogste niveau.

In deze Masterclass neemt Laura met ons enkele technieken door die ze bij haar paarden en leerlingen thuis gebruikt. In deel één legt ze een oefening uit waarbij je in een cirkel vier hindernissen moet springen. “Het lijkt een eenvoudige oefening, maar hoe meer je doet, hoe moeilijker het wordt,” zegt Laura. “Het is een geweldige oefening om paarden en ruiters te leren sturen. Het is dan ook een prachtige oefening voor jonge paarden.”

Georgina Bloomberg
Laura’s Masterclass zal worden opgevolgd door een Masterclass met Georgina Bloomberg; een internationale springruiter en dochter van de voormalige burgemeester van New York, Michael Bloomberg.

Je kunt H&C Masterclass USA: Laura Kraut nu online bekijken op Horse & Country TV. De  H&C Masterclass USA: Georgina Bloomberg gaat in première op 10 juli om 20.00 uur.