We hebben enkele geweldige namen in Rudall Rides With in oktober, inclusief Burghley-winnaar Tim Price.

Onthullende interviews

Deze populaire tv-serie is een unieke talkshow, want in plaats van op een bank zitten ze op een paard! Je krijgt de ruiters te zien in hun natuurlijke omgeving, wat voor een ontspannen maar onthullend interview zorgt, terwijl ze praten over hun leven, hun sport en hun ambities.

We hebben drie afleveringen in oktober, die elke zondag om 21.00 uur worden uitgezonden.

Oktober line-up

Izzy Taylor: Izzy was in 2017 de runner up in Groot-Brittannië en genoot meer internationale overwinningen dan welke andere ruiter dan ook. Ze werd geselecteerd voor de Olympische Spelen 2016 in Rio met Allercombe Ellie, maar helaas werd de merrie teruggetrokken vanwege een blessure.

Shane Breen:Internationaal springruiter Shane is een welbekend gezicht op de Nations Cup-teams in Ierland en reed onlangs voor zijn land op de World Equestrian Games in Tryon. Hij geniet momenteel van een succesvolle carrière, met een aantal grote overwinningen waaronder de Global Champions Tour Grand Prix in Monaco. Shane is gevestigd in Hickstead, waar hij samenleeft met zijn vrouw Chloe Bunn en hun vier kinderen.

Tim Price:Tim is momenteel de op een na beste evenementrijder ter wereld en won onlangs de Land Rover Burghley Horse Trials. Hij heeft een aantal podiumplaatsen weten te bemactigen bij de grootste vijfsterrenwedstrijden ter wereld, waaronder een overwinning bij Luhmuhlen in 2014, een tweede plaats in Burghley en Kentucky in 2015, en de derde plaats bij Badminton in 2017. Hij schreef ook geschiedenis op de Olympische Spelen in Rio omdat hij als eerste echtpaar met zijn vrouw in één team zat.

Rudall Rides With Izzy Taylor gaat in première op zondag 7 oktober om 21.00 uur.