Het moment waarop jullie allemaal hebben gewacht is aangebroken – Horse & Country’s Omega Equine All Star Academy is terug en het is groter en beter dan ooit!

Gastjuryleden

De line-up van gastjuryleden is dit jaar nog leuker, maar wij verklappen nog niks! Je zult de afleveringen van de Omega Equine All Star Academy moeten bekijken om erachter te komen. Zelfs de deelnemers weten niet wie de instructeurs zijn, totdat ze in de ring komen om les te geven.

De voorbije jaren kregen de rekruten lessen van onder andere Olympisch gouden medaillewinnaar en allround superster Carl Hester, Olympisch eventing ruiter Ludwig Svennerstal en topspringruiter Geoff Billington.

Grote sponsors

De All Star Academy 2018 heeft een nieuwe sponsor: Omega Equine – jouw favoriete merk voor supplementen voor je paard. Daarnaast hebben we een hele reeks geweldige sponsors, die je hier kunt vinden.

De winnaar ontvangt een jaar sponsorschap van Omega Equine en de kans om samen met Jenny een aflevering van Rudall’s Round-Up te presenteren. Bovendien krijgen alle acht finalisten meer dan £ 1.000 aan paardensportproducten.

Kans van je leven

De finalisten van de All Star Academy worden geconfronteerd met een reeks uitdagingen in elke aflevering, onder het toeziend oog van de juryleden. De show zal wederom worden opgenomen op de Talland School of Equitation, met Pammy Hutton en haar zoon Charlie als de mentors en juryleden van de deelnemers. De finalisten krijgen ook de kans om les te krijgen van grote namen in de paardensport.

Omdat de serie ook gaat over het vinden van toekomstige vlogsterren voor Horse & Country, zijn mediavaardigheden net zo belangrijk als paardrijd skills. Alle deelnemers gaan door met het delen van hun vlogs in de All Star Diaries. Deelnemen aan deze show is echt de kans van je leven!

Winnaar All Star uit 2018

Zorg ervoor dat je niks van deze spannende nieuwe serie mist . Ontdek welke speciale gasten zullen worden uitgenodigd om elke uitdaging te beoordelen, zal Pammy nog steeds eng zijn (maar ook erg leuk), hoe zal Charlie haar haar eruitzien, zal iedereen huilen en wie zal eraf vallen? Maar het belangrijkste is: wie wordt de All Star-winnaar 2018?