Ondanks blubber toch succesvol Horse Event!

horse event
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Afgelopen weekend vond op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo het altijd drukbezochte Horse Event plaats. Helaas was de organisatie genoodzaakt om het event te cancellen op de zaterdag. Door extreme regenval was het terrein namelijk niet meer begaanbaar. Wij van Horse & Country TV waren uiteraard aanwezig op de vrijdag en op de zondag! Om bezoekers te bedanken voor hun bezoek aan onze stand, hebben wij ook nog een speciale actie voor hun! Klik hier voor meer informatie.  Daarnaast vonden er opnames plaats van het programma Passe Partout, waarin een kijkje achter de schermen van Horse Event wordt gegeven met presentatrice Daisy! Deze aflevering wordt op 2 oktober om 20.30 uur uitgezonden.

Horse Event over afgelopen weekend: “De slotact van Clémence Faivre was een van de vele hoogtepunten in het veelzijdige programma. Met haar nieuwe showpaard Fuego bezorgde ze het publiek een adembenemende show. De bekende Shadow uit de bioscoopfilm Penny’s Shadow nam afscheid van het publiek. Het leger, waaruit een deel van de paardensport voortkomt, presenteerde zich met paarden, kanonnen en wapens in het Defensiedorp en verschillende pistes. En VHL Stables uit Asten werd tijdens het Ondernemerscongres verkozen tot Hippisch Ondernemer van het jaar. Opvallend was de nog altijd toenemende populariteit van diverse Vloggers en YouTubers, die voor het eerst samen kwamen in hun ‘eigen’ YouTube Piste.”

Win een les van Jesse Drent!

In de stand van Horse & Country TV werden leuke acties georganiseerd. Zo konden bezoekers op de foto gaan in onze photo booth met leuke props. Hiermee konden ze een les winnen van Jesse Drent en Eva Roemaat! De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.