PaardenKracht

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

In het programma PaardenKracht maakt dressuurruiter Tommie Visser kennis met verschillende sporten.

Aflevering 1

In deze aflevering zien we hoe dressuurruiter Tommie Visser kennis maakt met de wereld van de drafsport. Bij Hugo Langewg jr. kijkt hij een dag mee en leert hij het pikeuren zelf. Tijdens de grote Derbydag, de belangrijkste draverswedstrijd van het jaar is Tommie aanwezig om Hugo aan te moedigen.
Verder een reportage over de Friese paarden van Deborah Post, de grote zwarte paarden helpen managers met het ontwikkelen van hun leidinggevende kwaliteiten. In de rubriek ‘Paard & werk’ een portret van kunstenares Pieternel Elsen, zij laat zich vooral  inspireren door het Spaanse paard.

Aflevering 2 – Promo

Reining Amazone Rieky Young laat Tommie zien wat western reining is. Waar een goed reiningpaard aan moet voldoen en ze leert Tommie de beginselen van het westernrijden.
Jarko Dun is fysiotherapeut voor paarden. Jarko vertelt over zijn werk en hoe belangrijk een goede training is naast een fysiotherapie behandeling. Leo de Visser is biologisch boer, hij rijdt niet op een tractor maar werkt op zijn land alleen maar met zeeuwse trekpaarden. Wat de voordelen zijn van het werken met paarden vertelt hij in de tweede aflevering van PaardenKracht.

Aflevering 3 – Promo

In deze aflevering een special over de springsport. Tommie gaat op bezoek bij springruiter Piet Raijmakers jr. Als dressuurruiter overstijgt Tommie zijn eigen verwachtingen letterlijk en figuurlijk als hij in training gaat bij Piet. Tijdens een wedstrijd gaat Tommie mee om Piet aan te moedigen.

Bekijk hier alle afleveringen van PaardenKracht terug via H&C Play.

 

 

 

 

Verwante Verhalen