Rudall’s Round-Up bevat twee van de meest glamoureuze hippische evenementen van het Verenigd Koninkrijk; de internationale polodag en de Longines Global Champions Tour.

Thuishaven Engelse polo

Gastpresentator Rhi Lee-Jones geeft verslag van The International Day in de Royal County of Berkshire Polo Club (RCBPC). Dit is een van de high profile sportevenementen in de Britse zomerkalender, en bestaat uit twee toptoernooien.

De Coronation Cup werd voor het eerst gespeeld in 1911 ter ere van de kroning van koning George V, de grootvader van de koningin. De Westchester Cup werd in 1876 opgericht en wordt gespeeld door teams uit de VS en Engeland.

Dit is het eerste jaar dat het evenement werd gehouden in RCBPC, dat in 2017 werd benoemd tot de officiële thuisbasis van het Engelse Polo.

Een spannende toevoeging aan het evenement van dit jaar is een masterclass met Charlotte Dujardin, die het publiek verblijdde door Valegro mee te nemen.

Global Champions Tour

Ook in augustus geeft gast-presentator Charlotte Ricca-Smith jou een kijkje achter de schermen tijdens de 13e etappe van de Longines Global Champions Tour. Dit is het tweede jaar dat het evenement wordt gehouden in het Royal Hospital in Chelsea, en de locatie biedt een spectaculair toneel voor het grootste springconcours ter wereld.

Rudall’s Round-Up: Polo Day gaat in première op 6 augustus om 19.30 uur
Rudall’s Round-Up 2018: GCT London gaat in première op 20 augustus om 20.30 uur