Na een goede start van de Longines Global Champions Tour van 2018 is Scott Brash de huidige leider in de serie – en hij zal er alles aan doen om die koppositie te behouden.

Prachtige locaties

De zesde etappe vindt plaats in de badplaats Ramatuelle aan de Franse Rivièra, een nieuwe toevoeging aan de LGCT-kalender. Deze prachtige locatie, dicht bij St Tropez, wordt gevolgd door Cannes en vervolgens in Cascais, Portugal.

Horse & Country TV zendt de hoogtepunten van deze drie evenementen uit in de loop van juni, zodat jij jouw favoriete springpaarden kunt zien strijden op ’s werelds meest glamoureuze locaties.

Scott stond meteen na de eerste wedstrijd Mexico City al aan kop. In deze komende evenementen zal hij zijn voorsprong van 12 punten proberen te verzilveren en de kloof met zijn naaste rivalen vergroten.

Concurrenten

Vlak achter Scott staat Edwina Tops-Alexander van Australië, Ben Maher staat op de derde plaats. Een ruiter die zeker in de gaten gehouden moeten worden is LGCT-kampioen van 2017: Harrie Smolders, die recent de LGCT Grand Prix in Hamburg heeft gewonnen. Andere namen om op te letten zijn John en Michael Whitaker, Bertram Allen, Laura Kraut, Kevin Staut, Daniel Deusser en Peder Fredricson.

Je kunt GCT 2018: St Tropez bekijken op zaterdag 9 juni om 20.00 uur, GCT 2018: Cannes op zaterdag 16 juni om 20.00 uur en GCT 2018: Cascais op zaterdag 23 juni om 20.00 uur.