De FEI Wereldruiterspelen (WEG) in Tryon gaan binnenkort van start, en Horse & Country TV mag met trots bekendmaken dat wij jou hier helemaal van op de hoogte gaan houden. Zo zenden wij een nieuwe serie uit waarin wij bekende ruiters en hun weg naar de FEI WEG uitlichten. Ook zenden wij tijdens de WEG iedere dag de hoogtepunten uit, die je zowel via de televisie als via je computer, tablet of mobiel kunt kijken. Zo ben je altijd up to date!

De Wereldruiterspelen worden elke vier jaar gehouden en behoren tot een van de belangrijkste evenementen van de hippische kalender. Er worden in totaal acht disciplines verreden: springen, dressuur, para-dressuur, eventing, mennen, endurance, voltige en reining. De Wereldruiterspelen van 2018 worden gehouden van 11 tot en met 23 september, op het Tryon International Equestrian Center in North Carolina, Verenigde Staten.ar

Dagelijkse hoogtepunten

Onze WEG 2018: Daily Review-show begint met de openingsceremonie op 13 september om 20.00 uur. Daarna is er iedere dag dat het evenement duurt een hoogtepuntenshow te zien. Klik hier voor het uitzendschema.

Road to FEI WEG

De nieuwe show Road to WEG blikt vooruit op de WEG 2018. De serie bevat interviews met de grootste namen in de paardensport, beelden van eerdere Wereldruiterspelen en van het testevenement op Tryon International Equestrian Center.