William Fox-Pitt is een legende van de eventingwereld. Dit jaar hield William een ​​fascinerende demonstratie met zijn eventing-kennis en -vaardigheden, getiteld ’50 Not Out ‘, en we brengen je twee programma’s uit de demo van donderdag 2 mei.

William en zijn vrouw Alice Plunkett presenteren de show met William te paard en Alice te voet. Beide leggen de demonstratie en oefeningen uit, en geven ook een inkijkje in de eerdere ervaringen van William.

We brengen je twee programma’s van deze opwindende demo, die alleen beschikbaar is op de streamingdienst van H & C vanaf donderdag 2 mei. Eén show bevat dressuurhints en tips en de andere richt zich op springen. William rijdt in beide programma’s, op een verscheidenheid aan paarden – sommige jonge paarden en enkele meer ervaren paarden. Met deze paarden werkt hij door verschillende dressuur- en springtrainingstechnieken. Andere combinaties van paard en ruiter werken samen met William, en tonen dezelfde oefeningen voor paarden en ruiters op verschillende niveaus. Een Q & A rondt deze fantastische demonstratie af.

Love Eventing? Bekijk onze Badminton 2019: bekijk hier een preview of bekijk meer geweldige Eventing-shows op aanvraag hier.