De zomer voelt nog erg ver weg, dus laat Horse & Country je meenemen naar warmere klimaten met de 2018 Longines Global Champions Tour (LGCT)!

Battle of giants
De serie begint dit weekend in Mexico-stad (23-25 ​​maart). De grootste namen uit de springwereld zullen aanwezig zijn om het gevecht voor het prijzengeld aan te gaan.

Ruiters die deelnemen zijn onder andere de voormalige LGCT-kampioenen, Edwina Tops-Alexander en Scott Brash, die momenteel de enige ruiters zijn die de titel tweemaal hebben bemachtigd. Ze krijgen gezelschap van Michael Whitaker, Bertram Allen, Simon Delestre – die onlangs de Hermès Grand Prix won – Christian Ahlmann, Steve Guerdat, Marcus Ehning en Martin Fuchs, die vorig jaar de LGCT Grand Prix in Mexico heeft gewonnen.

Unieke competitie
Naast het prestigieuze individuele kampioenschap is er de Global Champions League, die nu in zijn derde jaar zit. In deze unieke wedstrijd werken ruiters uit verschillende landen samen en strijden om waardevolle liga punten. De 16 beste teams gaan vervolgens door naar de GC Playoffs in Praag in december.

Mexico is de eerste van 17 glamoureuze locaties, waaronder Monaco, Miami Beach, Shanghai, Rome en Londen. Je kunt alle 17 evenementen op Horse & Country bekijken, want we tonen hoogtepunten van de Longines Global Champions Tour en Global Champions League, plus andere feature classes.